dimarts, 9 de desembre del 2014

NADAL 2014!!!


Benvolgudes famílies,
 
Ja s' acosten les festes de Nadal un any més i per aquest motiu hem preparat unes d'activitats en les quals estam segurs voldreu participar.
 
El primer que vos demanam, és fer, com cada any una petita col·laboració a la
decoració nadalenca:
Es tracta d'elaborar un o més paquets de regal de nada l. Tant el material com el disseny són lliures. Només vos demanam que siguin d'elaboració pròpia i que el tamany màxim sigui aproximadament 20cm . És important que li poseu un fil per poder penjar.
 
S'ha de tenir fet pel dimarts 9 de desembre, data en què aprofitarem per penjar-ho al hall de l'escola.
 
Dia 18 de desembre i si els Reis d'Orient ho permeten els alumnes rebran la visita de 3 patges reials encarregats de recollir les cartes.
 
La festa de portes obertes serà dilluns 22 de desembre a partir de les 12:30 hores. Estau tots convidats a escoltar com canten els vostres fills/es les cançons que hem preparat per aquest Nadal. Aquest dia, un grup de pares i mares voluntaris hauran preparat xocolata calenta per als alumnes. Per tant aquest dia no cal que duguin berenar.
 
També vos demanam la vostra col·laboració per elaborar les coques per berenar els alumnes. Els interessats podeu apuntar-vos a Consergeria (Toni). En cas que sobri berenar al final del dematí es durà a un menjador benèfic.
 
Així mateix i no menys important és la campanya de recollida solidària que farem en col·laboració amb Càritas . Podeu aportar tant aliments en conserva o envasats, productes de neteja personal i de casa, joguines i/o roba . Teniu fins dia 19 per entregarho.
 
Les classes acabaran el mateix dia 22 i ens tornam a veure dia 8 de gener de 2015.
L'equip de mestres del CP Ses Cases Noves vos desitja molta salut i un molt ...
 
BON NADAL !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada